Detta är garnbutiken med det lilla extra!


Hos oss har du möjlighet att slå dig ner i vår fina soffa och, förutom ett bibliotek av stickböcker och tidningar för inspiration, så finns det möjlighet att sitta vid vår internetuppkopplade dator.
Där kan du botanisera bland sticklänkar och hitta massor av nya mönster.

Vi som jobbar här har en gedigen kunskap och intresse av stickning och är naturligtvis redo att hjälpa till. Garneriet kommer även att erbjuda roliga och aktuella kurser, trevliga stickcaféer och afternoon stick.

 

Om Liselotte och Marie

Vi träffades första gången i mitten på 80 talet då vi började i samma klass på gymnasiet. Vi hade bestämt oss för att jobba inom vården och hade därför valt att läsa Vårdlinjen. Efter studenten skildes våra vägar för att sen korsas 25 år senare. Ett stort intresse för handarbete och en stark önskan om förändring ledde fram till steget att öppna en Garnbutik tillsammans. I december 2011 väcktes de första tankarna på garnbutik och sen följde en rad lyckade sammanträffande som har lett fram till där vi är idag.


Kommentarerna i vår omgivning har varit positiva och många är de som tycker vi är modiga som har valt att satsa på vår dröm. Med på vår resa och ett stort stöd finns naturligtvis våra familjer, släkter och vänner.

Hos oss hittar du det lilla extra

Garneriet är butiken som erbjuder en kreativ och inspirerande miljö med lite annorlunda garner i olika kvaliteter.

Vi försöker plocka ut guldkornen både bland garner och modeller i material som ull i olika kvaliteter, alpacka, mohair och bomull. Naturligtvis kan du även hitta fina blandgarner hos oss.

Vi säljer garner utvalda med omsorg från bland andra: TeeTee, Geilsk, Onion, DK Design, Permin, Sandnes, Vikinggarn mm. 

Oavsett om du stickar med raka stickor eller rundstickor finner du dom hos oss. Vi har KnitPros stickor och virknålar i många storlekar. Vi har även rundstickor från Addi.
Fräcka och ovanliga knappar finns för att komplettera dina stickade plagg med. 

Välkommen till Garneriet för en inspirerande och färgglad dos av skaparglädje!