Monteringskurs

 

Lisa Linkvarn kommer att hålla en monteringskurs vid två tillfällen i april. Du får lära dig lite tips och trix för att dina stickade alster ska bli så snygga som vi vill att de ska bli. Har du något stickat som ligger där hemma som inte är monterat kan du ta det med dig. I annat fall behöver du några provlappar, hur många och hur de ska se ut får du reda på när du har anmält dig.

Ett kompendium ingår i kursen

Anmälan är bindande och du betalar 100:- vid anmälan och resten vid kurstillfället. Anmälningsavgiften får du endast tillbaka vid uppvisade av läkarintyg.

Anmälan görs i butiken eller via mejl tills kursen är full eller dagen innan kurstillfället.

 Pris 320:-, fika ingår.

 4 april, 13 - 16

 17 april, 18 - 21

 Välkommen med din anmälan.

 

 
Tyvärr måste vi ställa in kursen på grund av för få deltagare. Vi kommer säkert att ha den igen vid ett senare tillfälle

KOM IGÅNG IGEN MED STICKNINGEN!

 

Är du en av många som stickade i skolan och sen kom ifrån stickningen igen?

Skulle du vilja komma igång igen men vet inte riktigt hur?

 

Anmäl dig till Garneriets kom igång kurs.

 

Vi går igenom grunderna i stickning och hur du kan läsa ett mönster. Ett textmaterial och garn till ett enklare projekt ingår i kursen. Du får även lära dig att sy ihop ditt projekt på ett snyggt sätt, som du kommer att ha god användning av i framtiden. Till projektet behövs stickor 3 och 4 mm dessa går att köpa i butiken om du inte har de liggande någonstans i gömmorna.

 

NÄR: 12/1 och 19/1  17,30-20,00

PRIS: 595:-

 

200:- betalas vid anmälan, resterande vid kursstart.

Anmälan är bindande.

 

Smörgåsfika ingår!

Garneriet i Staffanstorp, 046-252731, www.garneriet.se